Reseller gostovanje – za izdelovalce spletnih strani

Reseller gostovanje

Reseller gostovanje je gostovanje, ki ga podjetje zakupi zase z namenom nadaljnje prodaje. Se pravi, da imate potencial tržiti spletno gostovanje in želite pri tem tudi nekaj zaslužiti. Bistveno je, da znate sestaviti ugodne pakete za stranke, ki jim boste ponujali storitev gostovanja njihovih spletnih strani. Tu vam bodo najbolj v pomoč primerjave s konkurenčnimi ponudbami.

Po navadi se začne tako, da podjetnik ali podjetje zakupi večji paket gostovanja, ker ima v lasti več spletnih strani. Ker se ukvarja s postavljanjem spletnih strani, se hitro pripeti povpraševanje po gostovanju. Zakaj stranke pošiljati drugam, če pa jim lahko sami ponudite gostovanje? Odgovor na to vprašanje je sila enostaven in logičen.

Prednosti reseller gostovanja

Vsekakor je največja prednost tovrstnega gostovanja v tem, da za delovanje strežniškega sistema poskrbi ponudnik spletnega gostovanja. Na vas bo le, da »potržite« pakete svojim strankam in da jim ponudite pomoč v primeru, da bi jo potrebovale.

Vašim strankam boste lahko ponudili lastne dostope do nadzorne plošče, kjer bodo lahko urejale vse, kar pritiče tovrstnim paketom. Kakovostni ponudniki spletnega gostovanja vam bodo ponudili vso možno podporo in vam pomagali v primeru, ko se bo vaša stranka z vprašanjem obrnila na vas. Prav tako boste deležni WHM dostopa, s pomočjo katerega boste lahko ustvarjali poljubno velike pakete in strankam kreirali neomejeno število dostopov do cPanel računov.

Za koga je primerno reseller gostovanje?

Vsekakor za spletne agencije, ki se ukvarjajo s postavitvijo spletnih strani in imajo po tej poti veliko povpraševanja tudi po gostovanju. Z lastnimi paketi na ta način agencije seveda še dodatno zaslužijo.

Reseller gostovanje navadno pomeni:

  • neomejeno število parkiranih domen,
  • neomejen prenos podatkov,
  • antispam in antivirusna zaščita,
  • neomejeno e-poštnih računov,
  • neomejeno FTP računov,
  • spletno urejanje datotek.

Torej, če ste podjetnik ali podjetje, ki se ukvarja s spletnimi stranmi, ste zagotovo prepoznali svojo priložnost za dodaten zaslužek. Ta ob premišljeno kreiranih paketih in trenutnim povpraševanjem sploh ni majhen. Dejansko je največje delo narejeno s tem, ko stranki ponudite primerno spletno gostovanje po zadovoljivi ceni, ji date dostop do nadzorne plošče in ji ponudite pomoč v primeru, da jo potrebuje.

Kje naročiti reseller gostovanje?

Če prostor na spletu v večini potrebujete za spletne strani, katerih primarni obiskovalci so iz Slovenije, potem je reseller gostovanje vsekakor najbolje zakupiti pri domačem ponudniku. Ponudnikov je kar nekaj, seveda pa se s svojimi ponudbami razlikujejo tako po ceni kot kakovosti.

Reseller gostovanje Prasicek.siSvetujemo vam, da preverite ponudo reseller gostovanja ponudnika Prasicek.si, ki se lahko pohvali z dolgo tradicijo, sodobnimi strežniki z izjemnimi strežniškimi kapacitetami, denarnici prijaznimi cenami reseller paketov in več kot odlično podporo naročnikom.

Reseller gostovanje: https://www.prasicek.si/reseller-gostovanje

Pri ponudniku Prasicek.si boste deležni uporabniku prijazne kombinacije nadzornih plošč WHM in cPanel, kjer boste tako vi – »reseller« paketov – kot tudi končni naročnik enostavno upravljali z zakupljenim spletnim prostorom. Omeniti velja tudi dejstvo, da omenjeni ponudnik omogoča namestitev brezplačnih SSL certifikatov izdajatelja Let’s Encrypt. Namestitev je povsem enostavna, saj uporabnik v nadzorni plošči cPanel le izbere želeno domeno in nato z enim klikom namesti SSL certifikat.

In kar je prav tako pohvalno – reseller gostovanje lahko pri ponudniku Prasicek.si najprej brezplačno testirate in se na ta način prepričate, ali storitev ustreza vašim zahtevam.