Kako enostavno do brezplačne domene?

Brezplačna domena

Vsaka spletna stran potrebuje naslov oziroma domeno, s pomočjo katere jo bodo uporabniki lahko našli. Domeno lahko enostavno in hitro registrirate pri množici različnih podjetij, ki ponujajo to storitev, seveda pa boste morali za to odšteti nekaj denarja. Cene domen načeloma sicer niso tako zelo visoke, da si jih ne bi mogli privoščiti, zagotovo pa bi bili veseli, če bi dobili brezplačno domeno.

Registracija domen pri NEOSERV utegne biti vaša rešitev

Domene NEOSERVČe se sprašujete, kako priti do nje, vam lahko zaupamo, da je za to potrebno le nekaj sreče. Brezplačna domena je namreč realna možnost, le poiskati jo je treba na širnem spletu. Ponudniki spletnih storitev namreč poleg različnih znižanj in popustov občasno organizirajo tudi različne nagradne igre in prodajne akcije, v katerih lahko dobite brezplačno domeno. Akcije so zasnovane tako, da brezplačna domena postane vaša takoj, ko zakupite gostovanje ali pri podjetju kupite kakšno drugo storitev.

Druga možnost, da brezplačna domena postane vaša last, pa je brskanje za promocijskimi kodami, ki vam omogočajo enako kot prodajne akcije. Če že ne boste našli takšne, ki vam bo omogočala dobiti brezplačno domeno, pa si boste z njimi fiksne stroške obratovanja vaše spletne strani zagotovo znižali, zato se splača malce razgledati po internetu.