Lastna spletna stran vs. Facebook stran

Lastna VS Facebook stran

Da ustvarite Facebook spletno stran, se morate samo vpisati, vpisati podatke za novo stran in jo objaviti. In vaša stran je sedaj dosegljiva več tisoč potencialnim strankam. Katerokoli socialno omrežje, vključno s Facebook-om, vam razširi krog ljudi, s katerimi morda ne bi prišli v stik preko spletne strani. Svoje podjetje tako lahko oglašujete širokemu spektru ljudi, brez da bi za to zapravili karkoli. S tem zgradimo podobo podjetja in stopimo v stik s svojo publiko in strankami. Za nasvet, kakšno podobo bi želeli videti oni, lahko vprašamo kar Facebook publiko.

Vendar, za dolgoročno poslovno strategijo in stalne stranke, boste vseeno potrebovali svojo spletno stran, glavni razlogi za to pa so sledeči:

  • Brez lastništva ni upravljanja. Socialna omrežja lahko spreminjajo pogoje poslovanja, izgubijo podatke ali pa kar naenkrat nehajo obstajati. Vse to brez vaše vednosti in izven vašega nadzora.
  • Niso vsi na spletnih straneh socialnih omrežij. Za primer, v ZDA je večina Facebook uporabnikov žensk, starih med 18 in 26 let. Kar pomeni, da s tako stranjo morda ne boste dosegli ravno tržne skupine, na katero ciljate.
  • URL naslov socialnega omrežja v primerjavi z lastnim URL-jem ne naredi ravno profesionalnega vtisa. Bi vi kupili kakšno storitev ali produkt od ponudnika, ki ima samo Facebook stran brez lastne strani? Večina ljudi vidi tak način predstavljanja svojega podjetja kot neresen. Spletna stran je osnova vaše poslovne spletne prisotnosti. Igra pomembno vlogo kako se vaše podjetje predstavlja na spletu.

Strežnik za spletno gostovanjeČe bi imeli Facebook stran, brez lastne strani, zato ker je brezplačna, morate vedeti, da tudi postavitev lastne strani ni tak strošek, kot ste morda sprva mislili. Mnogi ponudniki spletnega gostovanja nudijo izjemne pakete gostovanja in domene po najboljših cenah. Izkoristite konkurenčnost na trgu gostovanj in poiščite najbolj ugodnega ponudnika. Nekateri ponujajo celo 50% popuste in 30-dnevno poskusno brezplačno gostovanje, kjer imate čas testirati storitev in odzivnost podpore, ki je prav tako izredno pomembna.

S tem bo ‘vasa-spletna-stran.com’ z malo kreativnosti in dostojnim e-mail naslovom postala tisto, kar najprej vaše podjetje potrebuje.